The mixed use development Outside in South Devon is finally open to the public.
Part farm, part leisure facility, part workspace, part cafe, it provides missing pieces to the area’s social and economic life.

The Nest is a climbing wall, workspace and gym in Hayes, West London.

©Ollie Hammick

Rise Climbing Centre and social space in Newham, London - has recently opened its doors to the public. Exposed timber studwork, galvanised steel and concrete create a raw, stripped-back materiality which celebrates the original self-built “cellar” climbing gyms of the early 1990s.

Stripping back as an approach to fitting out. Newington Table is a restaurant in Newington Green, North London and IDK’s first project.

Acting as a focal point to the wider Outside Project in South Devon, IDK coordinated with Opus Skateparks and Betong Parks to develop a unique skatebowl. As a much-needed local facility, it has already made good on its promise to attract interest from the wider skateboarding community.

IDK are working with Lao Dao to restore this historic shop front and interior on the Walworth Road, South London

©Dome Collectif

La Cité Du Turfu fanzine is an ongoing exploration of the future on La Courneuve, Paris with Dome Collective and kids from ASAD - next edition coming in 2022

IDK were shortlisted for the Riba 66 Portland Place, House of Architecture competition in collaboration with Freehaus and Donald Insall Associates.

A community hub for the town of Millom in Cumbria. Millway will be repurposed to house a series of accessible community spaces for locals and tourists visiting the coast and nature reserve that this former industrial centre.

Once a site for heavy industry, we are working closely with the client to regenerate Millom’s Old Ironworks as a spiritual retreat and ecological sanctuary in south-west Cumbria.

The renovation of The Prince of Wales, in collaboration with the new owners, the aim is to ensure the pub's longevity as public house for the community and a welcome respite for the visitor.

The mixed use development Outside in South Devon

Millom WC proposes the restoration of an abandoned public toilet into a new fully accessible changing places toilet.
Planning has recently been granted for this project.